Druipend kutje in het pashokje

Mijn garderobe was weer eens aan uitbreiding toe, reden waarom ik in de auto stapte en naar de stad reed. Ik vond een plaatsje in de parkeergarage en liep richting centrum. Het was behoorlijk druk in de jeansshop en ik zocht mijn maat tussen de stapel spijkerbroeken, koos er een uit en ging daarmee naar de paskamer. Ik trok mijn oude broek uit en probeerde de nieuwe aan.”Past hij”, vroeg een opgewekte damesstem en tegelijkertijd schoof het gordijntje een stukje open. Een knap gezichtje keek ongegeneerd naar binnen.

“Ik weet het niet zo goed”, antwoordde ik verbouwereerd. “Laat eens kijken”, zei en stapte het pashokje in. “Draai je eens om, dan kan ik het beter zien”. Ik draaide me om en voelde haar handen aan de binnenkant van mijn bovenbenen. “Zoo, lekker gespierd hoor”.  Langzaam gleden haar handen hoger en hoger totdat ze de zachtjes mijn ballen door de spijkerstof heen beroerden en er behoorlijk in kneep. “Laat eens zien hoe die aan de voorkant zit”. Haar hand ging achter de boord en langzaam naar beneden totdat ze met haar vingers in mijn kortgeknipte schaamhaar woelde. “Ruimte genoeg, tenminste nu nog wel”, zei ze lachend. Door haar aanrakingen zwol mijn pik langzaam op. “He, wat gebeurt daar”? Vroeg ze plagend en streek over mijn gulp, kloppend op wat daaronder sneller begon te groeien. Op de een of andere manier had ze snel haar blouse opengeknoopt waardoor een mooie gele bh tevoorschijn kwam. “Dat wilde ik je net ook vragen”, zei ik en nam haar beide borsten in mijn handen. Door de stof voelde ik haar tepels opzetten. Ze duwde mijn handen weg en gespte haar bh los. Ze had in een van haar tepels een mooie piercing laten zetten. Op haar andere borst had ze twee zwoele, iets openstaande lippen laten tatoeeren.

Snel liet ze daarna haar rokje zakken. Hieronder droeg ze een prachtige, kleine string, zelfde kleur als haar bh maar met een donker plekje aan de voorkant. Dat gaat snel, dacht ik bij mezelf en mijn pik had inmiddels nauwelijks plaats in de strakke spijkerbroek.

Handig knoopte ze de gulp open, stroopte mijn broek en short naar beneden waardoor mijn pik naar buiten schoot. “Nog veel meer spieren”, zei ze lachend. Zonder veel omhaal pakte ze mijn paal vast en begon hem te strelen. Een beetje vocht vond zijn weg naar buiten. Ik nam een borst in mijn mond en liet haar tepelpiercing tussen mijn tanden doorglijden. Even trilde ze en kreunde zachtjes in mijn oor. Ze draaide zich om naar de spiegel en steunde met gespreide armen ertegen aan. Haar benen deed ze ook iets uit elkaar en ik voelde een heerlijk natte kut onder haar string. Ze had zich helemaal geschoren en er was geen haartje op en rond haar kutje te bekennen.

Ik trok snel haar string naar beneden. Haar vocht gleed al over mijn vingers terwijl ik nog niet eens binnen was geweest. Met haar eigen vocht aan mijn vingers gleed ik door haar bilspleet, haar beide billen ondertussen iets uit elkaar trekkend. Snel pakte ze mijn hand en likte het vocht langzaam van mijn vingers. Ik drukte mijn harde pik tussen haar billen, oefende wat druk op haar warme sterretje uit en voelde daarbij iets hards. Als reactie duwde ze haar billen nog verder naar achteren, ging met haar hand naar haar kontgaatje en haalde hier langzaam een plastic staafje met daarop glanzende kralen uit. “Mmmm heerlijk”, zei ze toen ze het staafje er helemaal uitgetrokken had. “Nou mag jij”, zei ze hees. Ik drukte mijn pik snel in het nog iets openstaande gaatje en ging langzaam op en neer.

Door haar eigen ritmische bewegingen kwam ik al gauw bijna in haar gaatje klaar maar ik wilde meer. Snel haalde ik daarom mijn pik er uit en wilde hem in haar natte poesje stoppen. Zij was me echter voor en draaide zich snel om. “Even wachten”, zei ze plagend. Tot mijn verrassing zag ik dat ze iets uit haar kutje haalde. Het waren twee grote kogels aan een touwtje. “Zo, die kunnen er nu eindelijk uit en plaats maken voor jouw lekkere paal. Ik loop hier al de hele dag mee, wachtend op een kerel zoals jij. Het had ook niet veel langer moeten duren”.

Voor ik wist wat ze deed had ze mijn harde pik in haar mond genomen. Ze streelde mijn ballen en zoog met smakkende geluidjes op mijn pik.”Die is weer schoon”, mompelde ze verlekkerd, waarna ze zich weer omdraaide en licht voorover boog. Als een magneet werd mijn pik door haar druipend kutje aangetrokken. Ik plantte hem er diep in en stootte zo ver mogelijk door. Zelf speelde ze met haar opgezwollen klitje en raakte af en toe mijn ballen. Ik hield het niet meer en kwam zalig in haar klaar. Ook mijn verkoopster had een gelukzalige glimlach op haar gezicht toen ze zich naar mij omdraaide.

Ze ging met haar hand naar haar druipende kut, veegde wat mijn zaad op, stopte dat in haar mond en likte smakkend haar vingers helemaal schoon. “Heerlijk”,  fluisterde ze.”Ik moet jammer genoeg weer naar de winkel, anders staat mijn baas hier straks ook nog”. De kogels en kralen lagen naast de passpiegel op een kastje. “Waar laat je die nou als je zo weer de winkel in gaat”? Vroeg ik. “Oh, dat is niet zo moeilijk”, zei ze. Ze pakte eerst het flexibele staafje met de kralen. “Buk eens iets voorover”,zei ze. Met wat spuug maakte ze mijn kontgaatje lekker nat en masseerde dit met haar middelvinger. Daarna voelde ik hoe ze het staafje langzaam maar zeker, kraal voor kraal naar binnen duwde totdat alleen nog het touwtje aan het eind overbleef. Ik sidderde van genot, wat heerlijk. “Zo, zei ze plagend, “als je vanavond lekker met je stijve pik gaat spelen en tegelijkertijd deze kralen net voordat je klaarkomt, naar buiten trekt, zul je nog weer eens aan me denken”.

Toen pakte ze de twee kogels aan het touwtje van het kastje, spreidde haar benen en met een geoefend gebaar verdwenen ze in haar nog steeds druipende poesje. Ze pakte haar natte string en bh, trok ze aan, evenals de rest van haar kleren. Ik zocht mijn spulletjes ook weer bij elkaar en had een zalig gevoel in mijn kont en kon haast niet wachten tot vanavond.

“Mmm”, zei ze, “wat had ik dit weer eens hard nodig, trouwens, volgende week hebben we opruiming, het is maar dat je het weet”.

Met dank aan de inzender MP