Een hete zaterdag avond

Het was zaterdagavond en het was nog heerlijk warm weer buiten. Cindy zat met een glas wijn bij haar zwembad.In haar ligstoel hoofd achterover met gesloten ogen denkt ze terug aan hoe ze Rob heeft leren kennen. In het cafe waar ze met haar vriendin Nancy aan het eten was, ze zag hem bij de bar staan en ze voelde dat hij haar aan zat te kijken maar als ze dan op keek keek hij snel weg. Tot dat ze elkaar recht in de ogen keken en Cindy begon te lachen naar hem.Dit was voor Rob een teken om naar Cindy’s tafel te lopen. Daar aangekomen wilde hij zich voorstellen en reikte zijn hand naar Cindy toe maar op dat ogenblik stond Nancy op en draaide zich om en raakte met haar lange blonde haren zijn half ontblote borst aan.Rob moest opzij springen om niet nat te worden van de omgevallen glazen en met een vreemde bewegingen belande hij op de schoot van Cindy. Al lachend en geen houding wetende keek hij weer recht in de ogen van Cindy maar nu zag hij dat ze fonkelde en hard blauw waren.Ze begonnen alle drie te lachen en Rob stelde zich voor waarop Cindy vroeg of hij er bij kwam zitten.

Toen hoorde ze de deurbel ze schrok ze was even weggedommeld en kwam met een sprongetje van de stoel af en liep naar de deur waar Rob stond te wachten op het moment dat ze de deur open trok zag ze in de spiegel dat ze half aan gekleed is. Maar het was al te laat, Rob keek haar aan en reikte haar een bos bloemen en een fles wijn aan maar de bloemen gingen zeidelings langs haar borst waardoor haar tepels langszaam hard werden.Ze draaide zich om en zag zich zelf weer in de spiegel en hoe hard haar tepels waren .Rob sloot de deur maar zag ook hoe Cindy zich zelf bekeek in de spiegel. Hij zag hoe mooi haar borsten met harde tepels zich vormde in haar bikinihesje. Ze waren naast elkaar gaan zitten bij het zwembad.Ze babbelde honderd uit en raakte elkaar zo nu en dan aan.Een enkele keer draaide Cindy zich zover naar Rob toe zodat haar borsten hem aanraakte.Stevige maar toch zacht aanvoelende borsten met harde tepels die Rob door zijn t-shirt heen voelde.Het duurde niet lang voordat ze steeds dichter tegen elkaar aankropen en Rob een arm om haar middel legde en haar zachte lichaam af tasten.Ze boog zich naar Rob toe en haar mond raakte zijn mond. Ze had vochtige lippen, haar tong was fel.Hij vroeg zich af hoe ze eruit zou zien als ze geen kleren aanhad Haar handen gleden onder zijn t-shirt en ze wist de knoop van zijn broek handig los te maken.Rob voelde haar slanke hand in zijn broek binnen schuiven.Ze omvatte zijn paal en begon de voorhuid langzaam en stevige hard heen en weer te schuiven.

Rob trok Cindy’s rokje naar beneden en merkte dat ze geen slipje aanhad.Haar kutje voelde warm en glad aan. Hij wist haar gleuf te vinden en ze werd steeds geiler.Het koste Rob geen enkele moeite om een aantal vingers in haar kutje te schuiven.Cindy begon Rob uitgebreid te pijpen. Ze had zijn voorhuid stevig naar achteren getrokken en liet zijn harde eikel tot diep in haar keel glijden.Rob liet zich achterover vallen waardoor Cindy wijdbeens op zijn gezicht kwam te zitten.Haar kut was warm, kletsnat en heerlijk geurig. Rob stopte zijn tong in haar spleet terwijl Cindy zich voorover boog naar Rob zijn pik. Ze nam hem in haar mond en begon hem te pijpen.Hun geilheid was in alle staten.Rob vroeg Cindy om op handen en knieen plaats te nemen.Cindy gaf zich volledig over en liet zich vullen door zijn pik. Zo werd ze heerlijk op zijn hondjes geneukt. Met harde felle bewegingen van zijn stijve lul kwam Rob klaar in Cindy’s kutje. Cindy liet zich achterover vallen waardoor Rob haar kutje kon beffen, hierdoor kwam ook Cindy kreunend klaar.Uitgeput maar voldaan vielen ze daarna in slaap.