Fetish webcam sex verhaal van een man in vrouwelijke lingerie

Evelien was die ochtend naar de stad gegaan terwijl ik lekker thuis bleef. Ik surfte wat op het internet en via allerlei sites kwam ik op een site terecht van mannen die graag vrouwenlingerie droegen. Er stonden foto’s bij die er wel apart uitzagen. Vaak zag je een opkomende of volledige erectie, verstopt in de meest kleine strings.

Evelien heeft ook een hele collectie stringetjes, van rustige tot zeer uitdagende. Ze heeft er zelfs een met een open kruisje dat ze met bepaalde gelegenheden draagt. Als we dan samen ergens naar toe gaan en ik weet dat ze deze spannende string aanheeft, loop ik al vaak met een behoorlijk stijve pik.

Tijdens het surfen door de foto’s raakte ik, vreemd genoeg, toch een beetje opgewonden. Ik liep naar boven zonder duidelijk doel maar kwam bij Evelien’s kast met haar ondergoed uit. Ik zag een keurig stapeltje bh’s, in allerlei kleuren en uitvoeringen en daarnaast haar slips en strings. Het open kruisje lag er vreemd genoeg niet bij.

Ik wist niet precies waarom maar langzaam liet ik mijn broek zakken, deed mijn boxer en t-shirt uit en pakte een felrode string van de stapel. Ik trok het aan waarbij niet genoeg plaats was voor mijn forse pik. De eikel stak boven het elastiek uit en het touwtje aan de achterkant gleed aangenaam door mijn bilnaad over mijn gevoelige ster. Ik keek in de spiegel en vond het best spannend. Ik bukte me voorover en keek precies in mijn poepgaatje met daarover het dunne draadje stof dat ik langzaam heen en weer schoof. Ik liep de trap weer af, ondertussen zachtjes mijn ballen strelend en ging weer achter de computer zitten.

Ik zag dat er ook heren met een webcam bij waren en ik knoopte een gesprek aan met een jonge kerel in een strak, wit slipje. Hij vroeg direct of ik ook een webcam had waarop ik bevestigend antwoordde en deze aanzette. Ik wist niet goed waarom ik aan webcam sex deed maar vond het wel spannend. Mijn gesprekspartner ontdekte de enorme bobbel in mijn string met de eikel daarbovenuit stekend en vroeg of die ook uitkon. Vlug stroopte ik het stringetje naar beneden en gaf mijn stijve pik met zijn vochtig, druppelende eikel de vrijheid. Hij deed ook zijn slip uit en ook hij had een flinke harde lul waarop ik de dikke aders zag kloppen. Hij had al zijn schaamhaar geschoren en ook zijn ballen waren helemaal kaal.

Opeens voelde ik een zachte streling in mijn nek en keek geschrokken om. Evelien was binnengekomen zonder dat ik dat gehoord had. Ik schaamde me rot en kon wel door de vloer zakken. Ondertussen stond de webcam nog steeds aan.

Evelien keek me glimlachend aan, stroopte toen haar strakke jeans naar beneden en zo kreeg ik zicht op haar string. Ja hoor, die met het open kruisje. Op het beeldscherm zag ik de jongeman kijken waarna hij heftig aan zijn grote staaf begon te trekken. Evelien trok haar blouse over haar hoofd, gespte haar bh-tje los en liet zich langzaam op haar knieen zakken. Ze nam mijn lul in haar warme, vochtige mond. Haar tong ging plagend over en langs mijn eikel. Daarna nam ze eerst de ene en toen de andere bal in haar mond. Zachtjes beet ze erop. Ik zag in het open kruisje een vochtige glinstering en een paar druppeltjes vocht zochten hun weg langs de binnenkant van haar benen. Evelien was dus ook al behoorlijk opgewonden geraakt. Dat de webcam nog aan stond wond ons alleen maar meer op.

Mijn vingers vonden al snel een weg tussen haar natte schaamlipjes en mijn middelvinger verdween langzaam naar binnen. Met mijn andere hand trok ik zachtjes aan haar opgezwollen tepels. Het was zalig. Ze bleef op mijn pik sabbelen en kreunde zachtjes. De webcamkijker was al heftig spuitend klaargekomen.

Ik draaide Evelien om en mijn harde lul vond als vanzelf het open kruisje en begroef zich in haar natte grot. Met mijn natte middelvinger gleed ik door haar bilnaad, het touwtje opzij duwend en haar sterretje masserend. Als vanzelf ging haar kontgaatje ietsje open en mijn vinger gleed voorzichtig naar binnen. Zachtjes sidderde Evelien. Ondertussen bleef mijn harde pik ritmisch op en neer gaan in Evelien´s natte kutje. Haar schokkende bewegingen gaven aan dat ook zij met volle teugen genoot. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam en haalde mijn lul gauw uit haar kutje. Evelien greep haar kans en nam hem in haar mond. Ze zoog erop totdat ik al snel al mijn zaad in golven in haar warme, natte mond voelde verdwijnen. Met halfgesloten ogen en een zalige blik slikte ze alles door.

Onze toeschouwer keek met open mond toe, zag zag zijn pik weer groeien en deed de sex webcam uit.

Even bleven we nog heerlijk naast elkaar op het tapijt liggen.Evelien deed haar ogen dicht en zei met een volle glimlach: betekent dit nu dat ieder huisje zijn kruisje heeft?

Met dank aan inzender “M”