Haar eerste keer

Anna was een meisje van net achttien jaar en ze zat middenin haar tweede relatie met een twee jaar oudere jongen. Zijn naam was Frans en hij had korte zwarte haren. Hij was bijna twee meter groot en droeg graag skater kleding. Dat is een stijl, waarin broeken op je knieen hangen en alles verder losjes om je lichaam hangt. In ieder geval was hij een hele populaire jongen op school en ieder meisje wilde hem hebben. Nu was Anna niet zo’n populair meisje maar ze was wel erg aantrekkelijk om te zien. Ze kon nou eenmaal goed leren en dat was bij alle populaire meisjes en jongens een gegronde reden om je niet populair te vinden. Alle populaire meisjes en jongens, behalve Frans. Anna had mooie blonde en krullende haren die in het zonlicht konden glansen. Ze had ferme borsten, een ferme d- cup. Lange benen en een heerlijk kontje maakten haar geile lichaam compleet. En ze was nog maagd. Frans had aangekondigd dat hij dit weekend wel met zijn meisje naar bed wilde. Hij wist dat Anna maagd was en wilde graag de jongen zijn, die haar ontmaagden mocht. Zelf had hij al redelijk wat ervaring met seks. Ieder meisje wat iets te betekenen had op school sprak over zijn kunsten in bed. Uiteraard duurde het in de verhalen allemaal erg lang en iedere keer als Anna over die verhalen tegen Frans begon te praten, moest hij lachen en vertelde hij haar dat het allemaal zwaar overtrokken was.

Het weekend was aangebroken en Anna was behoorlijk nerveus. Ze had die middag ervoor al condooms gekocht en liep de hele tijd met het doosje op zak, bang om ze kwijt te raken maar ook de mogelijkheid behoudend om ze weg te kunnen gooien en met het hele verhaal te stoppen. Natuurlijk wilde ze dit niet en had ze echt zin in seks met Frans. Het was alleen zo verdomde eng allemaal. De avond brak aan en het lot had bepaald dat Anna het hele weekend alleen thuis was. Haar ouders waren een weekend weg in verband met hun vijfentwintigste trouwjaar. Ze hadden Anna erop gewezen dat ze zich keurig moest gedragen en vooral geen mannelijke bezoekers binnen mocht laten. “Ja,” natuurlijk pap, “dat weet je toch, heb ik ooit niet naar je geluisterd”? “Ja, ik weet dat er een flinke straf op staat, ja, twee maanden huisarrest, ga nou maar. Veel plezier.. Doei”. Haar vader was een man van erg strikte regels en hij duldde absoluut geen tegenspraak van zowel zijn vrouw als zijn kind. De zon verdween achter een horizon, beschonken door oranje toen de deurbel ingedrukt werd. Anna schrok van het ineens erg hard klinkende geluid en veerde onmiddellijk op uit de stoel waar normaal haar vader altijd in zou zitten op dit tijdstip. Overal tegenaan lopend en stotend liep Anna half struikelend naar de voordeur en opende deze, geheel buiten adem.
“Hoi schatje, wat klink je buiten adem, was je stiekem zonder mij begonnen”? Lachend kwam Frans door de deuropening het warme huis binnen lopen. Het is erg koud voor deze tijd van het jaar buiten.Terwijl hij naar de kapstok liep die iets verderop stond, wreef hij in zijn handen om deze een beetje op te warmen. Hij trok zijn jas uit en hing deze op. Nu draaide hij zich snel om en pakte Anna om haar middel en trok haar naar zich toe. Hij begon haar vol passie op haar lieve mondje te kussen en al gauw kroop zijn rechterhand van haar heup langzaam naar achteren om zo haar kleine maar ferme kontje vast te pakken. “Hm, jij weet ook niet wat rustig aan beginnen is he”? Anna was in letterlijk vijf tellen enorm geil geworden en ze rukte zich los van haar Frans en rende naar de huiskamer toe. Frans rende achter haar aan en zag dat ze in haar vaders stoel wilde springen. Hij haalde haar echter in en ging net voor haar zitten, waardoor ze op zijn schoot belandde. Ze voelde hoe haar kutje nu op zijn lul belandde. Ze raakten elkaar door stof heen en Anna wilde nu eindelijk wel eens een lul in haar kutje voelen. Ze had zichzelf al meerdere malen verwent met een grote roze dildo en ze was haar maagdenvlies al kwijt daardoor. Maar een echte lul in haar kutje.

Nee, dat was iets was ze nog graag zou willen ervaren. Anna zat nu bovenop Frans en rommelde met zijn broek, totdat het rotding eindelijk los was. Ze haalde zijn lul tevoorschijn, zoals ze dat al zo vaak gedaan had en begon als een ware slet aan zijn lul te trekken. Nu hield ze op en stond ze op om haar kleren uit te trekken. Binnen enkele tellen ging ze weer zitten met haar spiernaakte lichaam bovenop zijn harde paal. Ze ging als het ware gehurkt boven zijn harde pik hangen en liet zich langzaam zakken. Wat een heerlijk vullend gevoel was ze nu aan het ervaren. Een heerlijk warm kloppend stuk vlees stak nu in haar lichaam en het vulde haar helemaal op. Langzaam bewoog Anna nu op en neer. Ze wilde van iedere subtiele klopping die ze binnenin zou voelen genieten en dus bewoog ze zo rustig mogelijk en nam ze iedere stoot in haar gedachten op. Haar eerste keer neuken was echt fantastisch. Nu al. Hoewel ze zichzelf in principe al had ontmaagd was dit pas haar echte ontmaagding. Zo voelde het ook. “Oh, schat, wat past je kutje perfect om mijn lul heen”, fluisterde Frans geil in haar oor. Zelfs zijn zachte stem deed haar lichaam van binnen trillen. Ze was echt enorm geil. Nu kon ze zichzelf niet echt meer in bedwang houden en liet ze zichzelf gaan. Ze bereed Frans zijn lul nu als een totaal wild geworden meisje. Frans moest haar echt tegenhouden want anders zou hij haar al volspuiten. Door alle snelheid van het hele neuken heen, flitste ineens het woord condoom door Anna haar hoofd heen. Even was daar een schrikreactie, die al gauw plaats maakte voor een onverschillig gevoel. Of was het nou geilheid? In ieder geval konden die condooms haar geen ene ruk meer schelen op dat moment.

“Liefje, ga eens staan”, vroeg Frans.  Anna steeg een beetje sneu van Frans zijn paal af en Frans gebaarde haar gebukt te gaan staan. “Ik wil je in je kontje neuken”. Anna had toegestemd overal mee akkoord te gaan toen ze het hebben van seks hadden besproken op school. Maar in haar kontje. Wilde ze dit wel? Ze wilde hier nog even over nadenken, maar al gauw schreeuwde ze het uit van pijn toen ze zijn best wel dikke paal tussen haar billen voelde glijden. Langzaam bewoog Frans zijn lul heen en weer, steeds het tempo een beetje opvoerend. Bij iedere stoot nam de pijn af en begon Anna meer en meer te genieten totdat ze niet anders wilde dan anaal. “Ah, Frans, neuk mijn kleine kontje, jah, oh,wat lekker”. Anna genoot intens en was haast verslaafd aan het raken aan anale seks, toen Frans zijn lul terugtrok en Anna optilde om haar tegen een muur te drukken. Hij wilde haar meteen weer neuken maar bedacht zich en ging op de vloer zitten op zijn hurken. Zij likte het overgevoelige kutje en klitje van Anna. Langzaam en dan weer snel bewoog Frans zijn lenige en waarschijnlijk goed getrainde tong langs het gezwollen klitje van Anna totdat deze haar eerste orgasme aangebracht door een ander ervaardde. Het voelde alsof God zich openbaarde aan de mensheid, zo intens was haar orgasme. Een elixer voor pure heerlijkheid was het.
Nu stond Frans weer op en schoof zijn lange pik behendig tussen de kletsnatte lippen van Anna. Iedere stoot voelde machtig en intens. Weer tilde hij Anna op en liepen ze naar de trap toe. Daar liet Frans Anna op haar rug liggen en leunde hijzelf als een ware acrobaat over haar heen en neukte hij haar wild. Steeds harder en dieper neukte hij haar sappige tienerkutje en al gauw voelde hij hoe hij klaar ging komen. “Ik KOOOOMMMM”! Het leek wel alsof iedereen in de buurt het horen moest en van Anna mocht dat ook. Iedereen mocht weten hoe geweldig ze met haar eigen Frans had liggen neuken. Samen zakten ze in elkaar van genot en verdwenen ze naar boven, waar ze in Anna haar bed heerlijk in elkaars armen in slaap zouden vallen.

Het was een weekend vol passie. De rest van de beurten zouden ze wel condooms gaan gebruiken. Dat leek ze allebei toch wel zo verstandig. Gelukkig bleek later, dat Anna niet zwanger was. Toen de school die maandag weer begon keek ieder populair meisje Anna na en zochten sommigen zelfs contact met haar. Een keer neuken en Anna was helemaal hot. En ze genoot nog steeds in haar hoofd van iedere heerlijke stoot die haar jonge lijfje had doen schudden van wildheid en genot. Na school was haast iedereen al weg en stond Frans anna bij de fietsen op te wachten met een grote glimlach om zijn lippen. “Waar heb jij last van joh”? Vroeg Anna enigszins nieuwsgierig. Frans verkleurde een beetje van opwinding en bracht zijn mond tot vlak naast Anna haar oor.”Ik heb een stijve en wil dat je me klaarmaakt, hier”! Dat was een rebels voorstel in Anna haar oren en ze was meer dan verbaasd toen ze zichzelf akkoord hoorde gaan met het geheel. Wat een heerlijk idee. Ze ging op haar knieen voor hem zitten en Frans maakte zijn broek meteen los. Anna likte zachtjes langs de rand van zijn naar geil ruikende eikel en nam deze in haar jonge mondje. Ze had hem wel eens gepijpt en afgetrokken, maar nooit op school. Ze speelde zachtjes met zijn ballen en streelde langs zijn buik. Anna ging helemaal op in het spel wat zich afspeelde op zeer gevaarlijk gebied. Als ze hen zou betrappen, kon dat wel eens een schorsing betekenen voor hen allebei. Blijkbaar dacht Frans er net zo over want terwijl Anna zijn paal heerlijk naar binnen slokte en haar wangen hol zoog, spoot hij zijn warme zaad achter in Anna haar keel. Omdat het geheel onverwachts gebeurde moest Anna kokhalzen en spuugde ze haast al het zaad weer uit, op de stoeptegels tussen de fietsenrekken in. Een klein beetje beschaamd vervolgde het tweetal hun weg naar huis en namen halverwege afscheid met een heftige tongzoen.

Toen Anna thuiskwam, was haar vader woest. Het bleek dat iemand van school alles had gezien via de beveiligingscamera en de goede man had meteen de ouders gebeld, zo zei haar vader althans. Waarschijnlijk had de concierge eerst al rukkend zijn zak geleegd in een zakdoek of iets dergelijks en had hij daarna voorzichtig de betreffende ouders ingelicht.Heel subtiel. Anna kreeg zes maanden huisarrest en in die zes maanden zou ze Frans niet zien. Maar ze beloofde zichzelf alles driedubbel in te halen, zodra ze weer vrij zou zijn. Frans en Anna zouden nog heel veel geile avonturen gaan beleven samen.

Laat wat van je horen