Rita heeft lekkere buitensex

Rita hield ervan om heerlijk in de buitenlucht te vertoeven. Ze was een echt buitenmens, altijd al geweest. Vanaf dat ze klein was en naar buiten mocht van haar ouders, was ze helemaal verkocht. Ze banjerde door de bossen en door de heuvels van het prachtige Schotse landschap waarin ze was opgegroeid. Nu woonde ze al enige jaren in Nederland en hoewel ze de Schotse landerijen wel miste, kon ze zich in Nederland opperbest vermaken. Zo ook op deze heugelijke dag. Rita had net een nieuwe baan als secretaresse van een multinational gekregen en ze was dus in een opperbeste stemming. De zon scheen die dag en dus besloot ze om maar eens lekker een frisse neus te halen in het natuurgebied wat een aantal kilometers van haar huis verwijderd was.

Eenmaal daar aangekomen was het heerlijk. Geen zuchtje wind stond er en de zon scheen zo lekker dat Rita haar jas uit deed en deze om haar middel bond. Ze kon in dit prachtige gebied verschillende kanten op. In het midden van het gebied lag een weg, op sommige plekken verhard door asfalt maar het meeste van de weg was gewoon zand. Aan haar linkerhand lag een open gebied met hier en daar gedeeltes bos als het ware. Aan haar rechterhand was het heuvelachtig en was er volop bos met hier en daar een open veldje. Ze besloot linksaf te gaan en lekker door de open velden te lopen, ondertussen genietend van de warme omhelzing van de zon. Even dacht Rita dat ze helemaal alleen in het mooie veld liep, maar al gauw zag ze een tiental meters verderop een figuur lopen. Het was een man, ongeveer net zo groot als haarzelf zag ze toen ze dichterbij was gekomen. De man stond met zijn rug naar Rita toe en had zijn handen voor zijn lichaam gevouwen. Althans , zo leek het.”Hallo meneer, gaat het”? Vroeg Rita toch enigszins bezorgd. De man leek wel een beetje te schudden. Hij maakte een paar spastische bewegingen telkens. Zijn lichaam schokte af en toe en hij was zwaar aan het ademen, alsof er een dikke smog laag over het veld had gehangen. Geschrokken draaide de man zich om en nu werd alles een stuk duidelijker voor Rita. De Man had zich hier in het veld een beetje staan aftrekken. Zo op het eerste gezicht was hij nog niet klaargekomen. Een lichte opwinding had de plaats van Rita’s nieuwsgierigheid ingenomen. “Ik..Ehh..”,  de man stamelde ongecontroleerde geluiden uit en Rita moest er wel een beetje om lachen. Op een of andere manier had de man haar bijzonder geil gemaakt. Of was het door de situatie waardoor haar kutje begon te jeuken? In ieder geval aarzelde ze geen moment en pakte ze zijn apparaat beet. Ze trok eraan met flink wat kracht en de man kon niets anders doen dan zijn lul letterlijk achterna te lopen, anders rukte Rita hem er nog af. “Dus jij bent zo’n buitensekser’,  je houdt wel van een beetje spanning he, nou, ik ook”. Rita trok de voorhuid van de man zijn pik naar achteren en keek vol bewondering naar de glimmende kop. Ze ging op haar hurken zitten en likte zachtjes aan de man zijn eikel.

Buitensex met geile Rita
De man schokte en kreunde licht. Hij vond het alles behalve vervelend dat deze mooie jonge meid zijn pik begon af te trekken en hij genoot van iedere trek. Als een volleerd pornosterretje trok Rita de man af maar lette ze wel op dat hij niet al klaar ging komen. “Trek je broek aan, dan gaan we iets verderop het bos in”, stlede ik voor. De man trok onmiddellijk zijn broek weer omhoog en liep op een drafje achter Rita aan, die met haar kontje zwaaide om de man alleen maar geiler te maken. Ze droeg een strakke witte broek en je kon goed zien dat ze geen slipje eronder droeg.

Heet geworden? Kijk dan eens bij de buitensex films van Eroplezier.

Eenmaal bij het bos aangekomen zocht het tweetal een rustig plekje op. Maar het was wel een plek waar mensen voorbij konden komen. Rita hoopte stiekem dat ze betrapt zouden worden, dat leek haar ontzettend geil. Ze liet de man zijn broek weer zakken en weer ging ze op haar hurken zitten en nu zoog ze de nog steeds keiharde pik naar binnen. Ze zoog er hard aan en voelde hoe de man samen met zijn pik intens genoot van dit spelletje. Een twintigtal meters verderop kwam een jong stel aanlopen. Nieuwsgierig bleef het paar staan kijken naar het tafereel wat zich afspeelde in dat prachtige natuurgebied. Rita kon ze precies zien en zag hoe het stel dichterbij kwam na een tijdje te hebben overlegd. De twee vreemdelingen begonnen ook met elkaar te vrijen. Naast hen stond een bankje. De vrouw had haar slipje uitgetrokken en ging op de rugleuning van het bankje zitten, haar rok opgetrokken. Haar man begon haar te beffen. Rita leek wel in een droom te leven op dit moment. Haar stiekeme fantasie kwam nu dus gewoon uit! Wat een genot. Eerst een nieuwe baan en nu een seksfeestje in de buitenlucht! Geweldig. In een woord geweldig. Rita zoog de natte pik van de man achterin haar keel en ze moest er nog net niet kokhalzen. Het stelletje naast hen was inmiddels aan het neuken. De vrouw zat nu op het gewone zitgedeelte met haar benen in de lucht terwijl haar man over haar heen leunde en zijn dikke lul met ferme stoten in haar kutje pompte. Rita kon zijn ballen tegen haar lichaam horen slaan en dit wilde ze zelf ook. Ze haalde de harde pik uit haar mondje en trok de man nog even met ferme halen af, hem ondertussen geil aankijkend. De man werd hier erg geil van blijkbaar want nu nam hij initiatief. Hij trok Rita omhoog en begeleidde haar naar het bankje, alwaar ze dezelfde houding als de andere vrouw aan moest nemen. Nu leunde de man over Rita heen en duwde hij zijn pik diep in de kletsnatte kut van Rita. De man neukte in precies hetzelfde tempo als zijn collega naast hem. Rita en de andere vrouw keken elkaar zwoel en genietend aan en begonnen elkaar lekker te tongen. Het duurde niet lang of de man van het andere stel kondigde aan dat hij klaar ging komen. Ook de man die Rita aan het neuken was ging komen.

Hard buiten geneukt
Beide dames moesten op hun knieen gaan zitten en de mannen aftrekken. Rita trok de man van de andere vrouw af en andersom. Wel bleven de pikken gericht op degene die ze geneukt hadden en beide dames ontvingen een geile warme lading zaad in hun gezicht. Ze openden hun mondjes en likten aan de eikel en slikten af en toe de te ontvangen sperma die in hun mond kwam door. “Ah, wat lekker”. Kreunde de man die Rita had bevredigd. De beide vrouwen hadden wel gedacht dat de pikken nu zouden verslappen, maar ze wilden blijkbaar meer. Ze gingen in overleg en nu wisselden ze van partner! Beide meiden moesten gebukt gaan staan en beiden voelden ze een dikke lul tegen hun kontgat duwen. Langzaam maar doeltreffend voelde Rita de wel erg dikke lul van de andere man haar anus binnendringen. God was was het lekker toen hij zijn dikke staaf heen en weer begon te bewegen. Harder en harder werd ze geneukt en aan het kreunen van de man te horen, zou hij al gauw klaarkomen. Daarom besloot Rita zichzelf klaar te vingeren. Lekker wreef ze met haar vingers over en langs haar geile klitje en binnen een tweetal minuten kreunde ze het uit van genot. Ze kwam klaar in golven van geilheid en trilde ombeheerst. Wat lekker. Zo was ze nog nooit klaargekomen. Haar ogen traanden van extase. De vrouw naast haar kwam inmiddels ook klaar door zichzelf heerlijk te vingeren. Haar neukpartner van dit moment kwam ook klaar en spoot zijn goedje over de kont van de vrouw. De man die Rita aan het neuken was spoot ook, maar dan in Rita haar kontje, haar darmen van warmte voorzien.

Heerlijk voldaan trokken beiden mannen hun slap wordende pikken terug uit de fijne kontjes van de beide vrouwen en deze mochten nog even een beetje zuigen en schoonlikken aan de harde pikken. Ze waren nog maar net op tijd klaar, want het begon donker te worden. Wolken pakten samen en een helse regenbui dreeg los te gaan barsten. Het stelletje verdween als een donderslag bij heldere hemel de bossen in, maar niet voordat ze Rita een kaartje hadden gegeven met hun adres. Rita en de vreemde man liepen samen in een rap tempo richting de parkeerplaats. “Ik ben Rita, aangenaam”. De man lachte. “Ik ben Hans, aangenaam, heb je zin in een kopje koffie”? Rita knikte en samen verdwenen ze naar een dichtbij zijnd koffiehuisje, waar ze elkaar beter leerden kennen. Het bleek dat ze meer overeen kwamen dan ze beiden hadden gedacht en tot op heden zijn ze nog samen. Ze bezoeken het andere stel nog erg regelmatig, maar niet meer voor de seks. De andere vrouw kon haar man niet goed delen, dus zijn ze gewoon goede vrienden geworden. Maar Rita en Hans zoeken nog regelmatig de buitenlucht op voor geweldige buitensex.